Wednesday, April 5, 2017

Badan Rasa Kenyang Dan Tak Cepat Letih

Hahhaa, the best minuman yang korang boleh cuba ialah ESP SHAKLEE. Yang ni memang terbukti best. Minum jangan tak minum ye. Memang best gile. Antara produk hot kat malaysia nih, sampai master master borong banyak banyak bila dah tahu stok dah habis. Jadi korang pun patut cuba ESP shaklee nih ye



CARA ORDER ESP SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke ESP ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

No comments:

Post a Comment