Saturday, March 29, 2014

Thursday, March 27, 2014

Salam sejahtera, macam biasa kali ini ialah persoalan betul ke minum esp boleh bagi susu banyak. Ada pula dalam iklan kata sampai breast bengkak, susu memancut mancut dan macam macam lagi kata itu dan ini. Hoo ini semua seperti konspirasi ESP susu banyak. Adakah betul susu boleh banyak ? Kalau mudah seperti itu, minum je, susu banyak, bahaya tanggapan begitu.


tips susu banyak

Monday, March 24, 2014

Antara produk revolusi, yang biasa ada dalam pasaran ialah produk khas untuk masalah sendi dan tulang. Shaklee pun ada juga Advanced Joint Health Tablet atau nama glamernya ialah AJHT. So produk ni memang laris dan pernah satu sampai tahap habis, permintaan sangat tinggi.


tak boleh jalan

Saturday, March 22, 2014

Minum pun boleh baiki kulit ? Hioo apakah maksudnya ? Hio membaiki kulit yang kusut berjerawat boleh dilaksanakan dengan minuman, secara oral, tanpa perlu memakai masker , makeup tebal dan sebagainya. Oklah dalam banyak banyak minuman, bolehlah saya cadangkan minuman minuman berikut untuk anda semua


kulit cantik

Friday, March 21, 2014

Tahu kah anda mengenai masalah berat badan yang kurang? Berat badan yang tidak normal iaitu di bawah berat badan ideal (BMI < 18.5) sebenarnya akan menyebabkan beberapa masalah kesihatan yang serius. Memang bagus kurus, tapi terlalu kurus pun tak bagus juga.


naikkan berat badan

Tuesday, March 18, 2014

Banyak saya tengok dalam banyak iklan iklan ESP Shaklee, ada juga yang terlepas pandang , mengatakan ESP ialah sumber PROTEIN terbaik, hooo, semestinya salah tanggapan ini perlu di betulkan sedikit, supaya kita faham mengapa kita perlukan. So boleh baca sebab di bawah, kredit kepada pn Shareena Hashim, point dia jelas mengapa kita perlu ambil ESP, walaupun dah hari hari makan ambil protein.


esp shaklee
hahahah, tadi baru je dapat berita dari SHAKLEE, katanya, hooo, herbal blend ada, hooo, tak ingat punya borong orang yang datang awal, tadi baca lagi geng SHAKLEE iReach dan beli banyak, hooo, itu pulak tengok pada Haji Roslan pun bagus juga, dia pun borong banyak, lepas tu, paling best, petang kami nak beli, tengok orang dah upload gambar, Herbal Blend habis kembali di HQ shaklee, hooo, menarik sungguh stok shaklee, baru umum, semua orang berebut nak ambil STOK !!!!


shaklee laku gile

Sunday, March 16, 2014

Friday, March 14, 2014

Malam tadi malam jumaat, ambil peluang bersama pasangan masing masing ke ? Atau ada yang sibuk melayan teori konspirasi mh370, atau sedang layan buat blog macam saya ini. Oklah, ada isu ini pulak, semua mungkin nak minta tips pasal dingin seks ini. Adakah sebab Isteri anda dah GEMUK ? Hooo, sukarlah pulak nak jawab ini. Tapi takda masalah punya, apapun, peranan suami isteri penting untuk mengembalikan keintiman seks anda !!!


isteri gemuk

Thursday, March 13, 2014

Salam Sejahtera semua. Semua kita pasti masih menunggu cerita konspirasi mh370, menunggu penuh sabar, dan tak kurang juga berborak dengan kawan, lepak kedai mamak, sambil hisap rokok pun ada. Masa itu kita pun sembang pasal isu semasa dan paling best sekarang ni tentu sekali lawak tok bomoh buah kelapa yang memalukan imej negara di mata dunia. Penat penat negara hantar angkasawan, last last, yang ni jugak jadi viral dan di tiru diseluruh dunia. Oklah, bak kata permulaan tajuk saya ni, ada orang tanya kat saya, apa vitamin tambahan untuk perokok ? Hooo senang je jawab saya, boleh refer entry yang lepas lepas, oklah, jom tengok apa entry yang lepas tuh


cara berhenti merokok

Tuesday, March 11, 2014

Malaslah kekadang stok selalu habis dekat HQ shaklee, apa boleh buat, nampaknya gua telah menjadi penunggu gua, semestinya seperti meniru gaya S Kunalan yang telah lama mencari prospek untuk di shakleekan. Tapi itu tak penting, 


jadi ahli shaklee
Gua kalini cuba menulis dengan gaya konspirasi ala ala gaya kehilangab pesawat. Tapi kali ni gua saja nak buat ulangkaji konspirasi ESP , betulke ESP bagi susu badan banyak ? Atau tetiba susu banyak, takyah minum pun takpa. Untuk membongkarkan rahsia konspirasi ESP , mari kita lihat satu persatu mitos susu badan banyak ni


Apa khabar saudara ? dah lama saya tak ke udara dalam blog diet diet sihat. Oklah, kali ini, saya nak share sedikit sahaja tentang resepi terbaru ESP dari puan Ainul Mustafa, iaitu resepi ESP dengan buah pisang dan strawberry . Hoo memang sedap. Tahu ke apa kelebihannya ? Oklah, tak perlu risau lagi, jom tengok cara nak buat resepi ikut video di bawah ni ok ? Selamat mencuba ye semua !!!


resepi sihat untuk kurus

Saturday, March 8, 2014

HBanyak kelebihan sebenarnya kalau kita datang Shaklee HQ pada hari sabtu. Bila anda tengok beberapa gambar di bawah, anda akan merasakan yang Shaklee memang HOT, sampai member UTM pun menyenaraikan Shaklee sebagai hot topik selepas hanes suraya, dan anwar . Hahhaha apapun antara ulasan penting aku bila datang hari sabtu ialah.


best suplemen di malaysia
Wah baca punya baca , baik punya cerita ni, mana keyword baik punya sudah masuk blog Diet Diet Sihat yang cemerlang lagi terbilang di seantero Malaya, Sabah, Sarawak dan Brunei. Alhamdulillah. Masih lagi bernyawa dan mampu menulis blog ini untuk bercerita tentang khasiat Ostematrix. Hooo, tapi ada soalan spesifik pulak kat atas, kenapa perlu untuk wanita gemuk ? wanita kurus macam mana pula ? Oklah jom bincangkan.


kalsium terbaik

Friday, March 7, 2014

Alhamdulillah, setelah penat seminggu balik bercuti dari Melaka, nampaknya diberikan kekuatan lagi nak menulis blog, walaupun dalam keadaan berbaring, sambil menulis hanya dengan aplikasi blogger android. Nampaknya masuk lagi kata kunci terbaru ke blog kami, tentu ramai tertanyan, berapa kalori terbakar ketika kita sedanga rehat. Menarik juga nak dibincangkan ni.


rehat boleh kurus

Tuesday, March 4, 2014

Lagi lagi dengan new cycle shaklee, nampaknya makin meriahlah dengan adanya ESP promosi beli 6 percuma 1. Adui macam macam orang gila jadinya bila tahubada promosi mcm ni. 


Hahaha sekali lagi setelah banyak bercerita pasal buah dada dan promo set payudara shaklee, akhirnya nak cerita lah cerita pasal buah lagi. Banyak orang kumpul maklumat pasal buah ni. Hoo saya bukanlah penggemar buah buah yang ada kat Malaysia ni, tapi seronok tengok orang makan buah, cicah pulak dengan kuah mak bee, itu yang sedap tuh. Oklah jom tengok sikit serba serbi khasiat buah ni.


makan buah