Posts

Showing posts from 2017

Zizan Suka Vitamin C Shaklee

Image
SEmalam masa Shaklee Convention, ramai tak tahu, Zizan adalah misteri peserta undangan yang di rahsiakan, khas untuk yang hadir SC tahun nih. Hahahha, lawak punya zizan, semuanya isu bekas bekas awek dia, tapi dalam banyak cerita tuh, dia pesan suruh buat 3S, dan paling cool dia suka sangat vitamin C Shaklee. Hhahaa, katanya muka dia makin cantik putih, tapi dia pesan kalau makan banyak sangat nanti keputihan pulak. Hahahha. lawak merapu tuh tak tahan.




CARA ORDER VITAMIN C SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke VITAMIN C ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya,…

Cara Hilangkan Whitehead Dengan Mudah

Image
NUTRIWHITE SKINCARE
Paling bes bile whiteheadku hilang... ya ampun...dari zaman sekolah whitehead tuh diternak tukar macam-macam produk... tak baik jugak kerja duk picit jek hidung nih lepas guna mekap Makeup Remover fuhhhh....lega .... hilang ternakan pon dah tak berminyak First time gune krim malam sebab takut kulit makin berminyak tapi tidak. Syukur banyak-banyak.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail…

ESP Sold OUT

Image
Macam tulah gayanya, ESP Sold OUT, habis kaw kaw di borong oleh seluruh warga negara yang gemarkan ESP nih. Oklah nak tahu apa yang best pasal ESP nih, boleh bukak pasal post ESP dalam blog nih, banyak sangat. Oklah, sebab masih sold out, kita tunggulah, mana tahu ada stok baru ke tidak. Hahha,janji jangan beli murah pulak , oklah, jom kita ber ESP !!!

Jerawat, Parut Hilang, Kulit Lembut , Tak Kusam

Image
Sentuh kulit pun terasa berbiji.
Memang tak puas hati Rasa nak picit sokmo
Bila picit.tau la mesti akan tinggal parut kan

Tapi sejak guna OverNight Renewal Whitening Cream Nutriwhite, jerawat nasi dah takde.  Alhamdulillah...syukur sangat,

Muka rasa lernbut.. kat bawah kulit pun dah tak rasa ada biji, jerawat nasi tu.

Yang paling best, parut jerawat makin pudar.  Kebanyakannya hampir tangsung tak nampak  Macam tak pernah ada parut lak kawasan tu.  Padahal sebelum ni nampak juga hitam

Muka pun dah tak kusam Makin putih.  Boleh fight la putih muka tu dengan anak saya yang umur 5



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Seki…

Muka Dah Cantik Macam Fatihah Latif ?

Image
Hahahaha, ini testimonial je, nampak sungguh keyakinan bila dah guna produk kecantikan shaklee nih. Oklah bagus, jaga kulit dari luar, lepas tuh makan vitamin Shaklee untuk kecantikan dalaman. OK, bagus tak ? Oklah, takpa lama lama cantiklah tuh, macam artis pujaan korang.




CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

1 Minggu Jeragat Hampir Hilang Muka Berseri

Image
Alhamdulillah, dengan produk nutrwhite shaklee, banyak pengguna berpuas hati dapat muka yang cantik lagi bersih. Semuanya mudah dengan shaklee. Selamat dari bahan kimia terlarang yang bahaya dan merosakkan kulit muka. 


CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Masalah Slip Disc Tiada Dengan Serbuk Ajaib

Image
Serbuk putih ajaib ? sebenarnya produk collagen ni biasanya orang kata untuk cantik , betul ke ? Oh tidak, sebenarnya, collagen bukan semata mata cantik, tapi lebih dari itu. Kalaulah rasa nak buat collagen tuh best, kena makan, sebab ianya macam simen dan batu. PRotein tuh batu, collagen tuh simen. Hahha, jadi sebab itu dia bagus untuk orang yang ada masalah tulang, dan struktur badan. 






CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke COLLAGEN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: …

Nutriwhite Skincare Bebas Racun Bahaya

Image
Pasti kita nak produk yang organik, selamat dan tanpa bahan kimia merbahaya yang bukan ja kulit cantik sementara tapi selamanya. Set Nutriwhite Shaklee adalah jawapan yang terbaik. Lagipun bahaya juga pakai pencuci muka yang ada praben dan tak semulajadi.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Kulit Sudah Tidak Berminyak

Image
Saya baru pakai pencuci muka Nutriwhite ja. Belum pakai yang lain-lain. Perubahan yang paling ketara, kulit sudah tidak berminyak. Walaupun cuci muka 1 atau 2 kali ja sehari.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Cara Atasi Masalah Kulit Berminyak

Image
Kulit muka syu jenis yang berminyak.
Kalau panas, berpeluh sampai rasa melekit muka.
Bile cuci pun tak rasa bersih pun.
Masih rasa gatal kulit muka.
Tu yang try set nutriwhite. 
Syu pakai make up remover, foam cleanser, softener, whitening lotion.
Bila pakai make up remover, keluar semua daki-daki...
cuci muka mmg rasa bersihnya. Dan kulit lembut je...
Saya suka sangat.
Takkan tukar dah set pencuci nie...




CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Ain…

Testimoni Makeup Removal Nutriwhite

Image
Wsalm.... Oh ye ke.... Amek kat rumah ibu sal yer
Gune remover ok Sangat lembut je rase lepas gune
Daki-daki semua keluar
Best Best Haah terase bersih Sangat kulit
Hahahhaa.... Dah tenyeh kat hidung die sebab mengadu hidunqnve banyak Whitehead dan Kasar
Pastu lepas cuci die terperanjat hidung die dah tak menggerutu Licin je
Hahhahaa.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke REMOVER ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 ww…

Testimoni Set Asas Nutriwhite

Image

Dah Kahwin Pun Ada Masalah Haid ?

Image
Selamat pagi semua. Sy cuma mahu kongsi satu testimoni dari adik sy sendiri. . Asalnya adik sy ni dari bujang sampailah berkahwin ada masalah kitaran haid tidak teratur. Dan setiap kali datanh haid mesti sakit pinggang sampai susah nk jalan. Sy ingat dulu pernah sekali dia datang haid sakit sampai pucat muka dan bibir. Bapa sy pun risau habis sebab dia tak boleh buat apa² langsung dia hanya mampu baring dan tidur... . Sy rasa bersyukur sangat la baru seminggu dia makan dh nampak kesan. Mula² dia nk ambil Vivix sekali tapi last minit ambik Gla dengan Vit C sahaja.


CARA ORDER  SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke HAID ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling J…

Set Detox Shaklee

Image
CARA ORDER SET DETOX SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke DETOX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Set Kolesterol Dan Gout

Image

Testimonial Collagen Powder Shaklee

Image
CARA ORDER COLLAGEN POWDER SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke COLLAGEN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Set Resdung Shaklee

Image
Alhamdulillah, hari ni nak share sikit set resdung shaklee. Siapa yang selalu ada resdung tuh, selain dari korang buang ulat resdung, tarik cecair resdung, sebenarnya korang bagus makan vitamin. Resdung ni keluar sebab badan korang lemah. Cecair ni semuanya simptom menunjukkan badan korang lemah, perlukan rehat, dan perlukan nutrisi. Jadi , sebab tuh orang makan shaklee, badan mereka kuat, takda resdung dah. TAk caya ? kalau tak caya, boleh call akak , belilah set resdung nih, memang terbaik !!!


CARA ORDER SET RESDUNG SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke RESDUNG ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan penged…

4 Langkah Mudah Elak Jeragat Dan Kulit Kusam

Image
Jom kita tengok macam mana nak buat kulit korang jadi cantik. Penerangan terbaik dari pakar kulit irdabay. Kalau rasa nak beli nutriwhite, boleh contact kami. Yehaaa. !!!



Cara Rawat Muka Sunburn

Image
Abang remaja ni memang canggih,sempoi je, tengok dia makan shaklee baik punya nak rawat mukanya yang sunburn tuh. Dia telan vitamin C, vitamin E dan pakai sikit krim nutriwhite. Hahhaa, kan senang ? Rawat dari dalam dan luar, insyallah muka cantik macam abang kat bawah nih.




CARA ORDER SET SUNBURN SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke SUNBURN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Nenek Tua Muka Cantik

Image
Nampaknya ramai sungguh dah makan shaklee nampak kesan kulit cantik. Itu belum lagi yang dah tua makan. Nampaknya nenek kat bawah nih pun tak mahu kalah jugak. Nak jugak kulit cantik seperti anak dara . Best sungguh bila konsisten makan shaklee, kena konsisten makan omega guard, collagen dan vitamin C. Hahhaa, memang terbaik nenek tua nih.






CARA ORDER SET CANTIK SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke CANTIK ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/…

Ekzema Anak Berkurangan

Image
Ekzema anak berkurangan dengan set ekzema shaklee. Ada ESP dan herbal blend. bagus punya. Sebaiknya protein terbaik yang cukup 9 asid amino penting untuk badan kita, bagusnya untuk memberikan tenaga dan membaikpulih sel sel yang rosak. Supaya kulit anak sentiasa sihat dan cantik.  Usaha untuk mendapatkan nutrisi yang cukup, anak makin sihat dan bertenaga dengan ESP SHAKLEE.


CARA ORDER ESP SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke ESP ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp:…

Ibu Hamil Badan Bertenaga Walaupun Outstation Jauh

Image
Cerita dia, kawan saya ni pregnant anak kedua. Hari-hari mengadu letih tak larat. Dah suggest makan shaklee takmau hihi..akhirnya tewas jugak. Bagi vita-lea & b complex je dah boleh rasa kesan. Outstation KL-TERENGGANU tak lemau boleh berjalan sampai malam. Alhamdulillah.



CARA ORDER SET TENAGA SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke TENAGA ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Atasi Masalah Jerawat Kulit Kering Kusam Berminyak

Image
Korang ada masalah kulit ke ? Kalau rasa dah pakai makeup tebal tebal, tapi masih terserlah kulit berminyak tuh, jawabnya korang kena makan shaklee lah jawabnya. Ni ada set kulit bagus. boleh cuba kalau nak. Senang je, korang perlu makan ESP, Vitamin C dan GLA Complex.






Vitamin C Shaklee - membantu menghasilkan kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kukti cantik. nak kopek 7.5 buji buah oren setiap hari..idak la kan..maka amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Bijak kan. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. 
Esp Shaklee - adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghas…

8 Manfaat Garlic Complex Shaklee

Image
Hahaha, ni ada 8 khasiat baik pasal garlic complex. Hahha, bawang putih kan bagus untuk kesihatan ? mak bapak kita dulu kan guna bawang putih nih ? Sekarang lebih moden, lebih selamat, boleh guna garlic complex, ni boleh baca 8 manfaat di bawah nih.\










CARA ORDER GARLIC COMPLEX SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke GARLIC ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Petua Cantik Di Hari Raya

Image
Siapa nak cantik pagi pagi raya ? Ok kalau korang nak cantik di hari raya, sebenarnya, tak boleh lah harap result cepat. Kalau betul betul nak gojes time hari raya, korang kena start sekarang ok ? Faham tak, ini ada beberapa cadangan yang bagus untuk korang cantikk di hari raya. Hahha, bagus nih.



CANTIK DI HARI RAYA Ada 3 produk shaklee bagus yang korang boleh cuba di hari raya yang mulia ini ku susun sepuluh jari. heheeh, macam lagu pulak. Ok ni boleh cuba produk nih.
Vitamin C Shaklee - membantu menghasilkan kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kukti cantik. nak kopek 7.5 buji buah oren setiap hari..idak la kan..maka amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Bija…

Badan Rasa Kenyang Dan Tak Cepat Letih

Image
Hahhaa, the best minuman yang korang boleh cuba ialah ESP SHAKLEE. Yang ni memang terbukti best. Minum jangan tak minum ye. Memang best gile. Antara produk hot kat malaysia nih, sampai master master borong banyak banyak bila dah tahu stok dah habis. Jadi korang pun patut cuba ESP shaklee nih ye



CARA ORDER ESP SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke ESP ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Cara Mudah Senang Hamil

Image
hahaha, ini ada cerita panas baik punya. Kalau rasa nak hamil dengan mudah, rasa dah lama tak dapat anak, cuba makan vitamin shaklee kat bawah nih. Ok, yang pengalaman orang tuh ye. Setiap orang lain lain tau. Kalau tak berjaya jugak sebab tuh kena beli dengan SID yang PRO, yang bukan sekadar jual, nanti silap silap jadi stress, ok ?


CARA ORDER SET HAMIL SHAKLEE Cara 1 – Anda boleh terus klik ke HAMIL ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.
Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/6013361…

Masalah Anak Sering Demam

Image
Ada masalah anak sering demam ? Kena cuba try omega guard shaklee. Memang bagus, dulu ada adik ipar belah faiz sana, makan omega guard, memang jarang demam, dan kuat. jadi kenalah makan omega guard ok ? Banyak lagi faedah yang lain. Nak badan sihat, nak kurus, otak budak pandai, dan macam macam lagi. Bagus korang order omega guard nih ok ? Jadi cepat cepat call kitorang!!!



CARA ORDER OMEGA GUARD SHAKLEE Cara 1 – Anda boleh terus klik ke OMEGA ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call…

6 Sebab ESP SHAKLEE Terbaik

Image
ESP Shaklee bukan sekadar Soya, tetapi adalah produk soya yang terbaik!
Serupa macam kereta Ferrari lah. Ferrari bukan setakat kereta, tapi kereta paling laju. (*yeah, Buggati kereta paling laju. tapi tak ramai yg kenal Buggati tu binatang ape gamaknya).
Jadi, tak adil kalau ada customer nak samakan ESP dengan air kotak singgit ka, makan tauge ka, apa ka. Jadi, kita sbg SID Pro mesti kena jelaskan apa yg spesel pasal ESP kita ni.



1. SAINTIS YANG BUAT
Mula-mula, ESP bukan produk yg dibancuh di belakang rumah. Tapi ia dimajukan oleh para saintis Shaklee; saintis tau, bukan Doktor PhD yang main beli tu.
Malah, kajian-kajian ini bukan setakat dijalankan oleh saintis Shaklee sahaja, tetapi juga oleh saintis diluar Shaklee (pihak ke-3). Dalam banyak-banyak syarikat nutrisi, Shaklee je yang berani mintak pihak ke-3 buat kajian ke atas unsur yang Shaklee gunakan dalam produk-produknya. 
Syarikat lain takmo buat sebab takut kantoi secara klinikal.

2. CUKUP 9 ASID AMINO PENTING
Badan kita perl…