Saturday, August 27, 2016

Ayam Organik Sedap Bandar Pinggiran Subang

Walaupun membeli produk organik boleh meningkatkan bil anda, manfaat kesihatannya sangat berbaloi. Ayam adalah salah satu tempat yang terbaik untuk menghabiskan bajet organik anda, menurut kajian dalam  "Foodborne Pathogens and Disease" pada November 2010. Jika anda memutuskan untuk makan makanan yang sihat, cuba pertimbangkan manfaat ayam organik.


bandar pinggiran subang


Kurang Toksin

Tiada siapa yang suka untuk berfikir makanan itu beracun, tetapi ayam komersial dibangkitkan sering mengandungi hormon, antibiotik dan jumlah kesan racun perosak, bahaya kepada kesihatan. Antibiotik digunakan dalam ayam komersial  mungkin salah satu faktor yang menyebabkan masalah antibodi pada sesetengah orang. Sedikit hormon boleh memberi kesan yang besar, menurut Consumer Reports mungkin meningkatkan risiko kanser dan akil baligh pramatang. Ayam komersial juga mungkin terdedah kepada bahan cemar lain, seperti logam berat yang muncul dalam makanan ayam komersial.


ayam organik murah


Kurang Lemak

Ayam organik mempunyai kurang lemak berbanding ayam komersial dibangkitkan, menurut American Culinary Federation, yang mengesyorkan anda menambah sedikit lemak dalam memasak ayam organik. Ayam organik yang kurang lemak mempunyai protein yang lebih sihat, dan  masa memasak menjadi lebih cepat, untuk menjadikan ia satu pilihan yang praktikal untuk memasak setiap hari.


ayam goreng bandar pinggiran subang

Lebih Rasa

Manfaat lain dari ayam organik adalah rasa, menurut  American Culinary Federation. Ayam organik cenderung untuk menjadi lebih lembut dan mempunyai rasa yang lebih kompleks, dan rasa lebih sedap.


western ayam organik

Organic Fried Chicken di Star Avenue Mall, Bandar Pinggiran Subang

Jika anda berminat untuk merasai ayam organik, dengan masakan ala western, ayam goreng terbaik boleh didapati di sini, pilihan makanan yang banyak, dengan hidangan tanpa air bergas, tempat yang selesa dan harga yang berpatutan. 


No comments:

Post a Comment