VIVIX BANTU TURUNKAN DARAH TINGGI!



VIVIX BANTU TURUNKAN DARAH TINGGI!

============================================================



Kisah pengalaman ayah kepada Puan Hasniza

Ini bapak saya..Umurnya sudah menjangkau 63 tahun..badannya masih tegap dan fit. walaupun sudah bersara rutin hariannya terlalu sibuk..dilantik menjadi imam surau dan juga muazzin menuntut bapak utk sentiasa sihat dan kuat utk pergi ke surau setiap waktu solat.


Di antara waktu solat pula pasti ada saja aktiviti beliau...yg menjadi kegemaran adlh memotong rumput di kawasan masjid...kudratnya kuat mengalahkan kudrat sang muda.

Namun Allah mahu menduga bapak disahkan menghidap penyakitDARAH TINGGI..setiap hari bapak perlu makan ubat darah tinggi utk turunkn BP. Kini bapak amat berhati2 dlm diet sehariannya...gulai kari daging yg menjadi mknan favourite bapak sejak dulu tak boleh lagi dimakan.

Seminggu yg lalu kakak menghadiahkan VIVIX pada bapak untuk bantu bapak lebih sihat dan moga-moga tak perlu bergantung pada ubat darah tinggi lagi.

Semalam bapak hubungi aku. Berita gembira yang mampu buat aku tersenyum di bibir dan melompat kegirangan dalam hati.

Bacaan tekanan darah bapak 120/80. normal dan bagus. kebiasaannya jika makan ubat darah tggi saja pun xboleh dpt bacaan yg sebaik itu. paling kurang 130/90...
bapak kata ni dah jadi mcm darah orang muda ni! Pecah ketawa aku! Alhamdulillah...

Kini bapak masih meneruskan makan ubat hospital dan supplemenVIVIX...moga suatu hari ubat darah tinggi bapak boleh dilupakan.

Hebatnya VIVIX kerana di dalamnya mengandungi

10x ganda nilai antioxidant daripada RESVERATROL

Resveratrol telah diuji melalui ribuan kajian dapat meneutralkan radikal bebas dlm badan yg menjadi punca pelbagai penyakit kronik

Dirumus drpd 4 jenis tumbuhan yg amat sukar dijumpai di dunia

> European elderberry
> Muscadin grape
> Purple carrot
> Polygonum Cuspidatum

Siapa yang perlukan VIVIX

- pesakit kanser/ketumbuhan/fibroid
- pesakit tiroid
- pesakit darah tinggi
- pesakit jantung
- pesakit diabetes
- pesakit jangkitan kuman paru-paru
- pesakit gout
- pesakit arthritis/sendi/lutut
- individu sihat yg mementingkan kualiti kesihatan
- individu sihat yg mempunyai keturunan keluarga berpenyakit kronik

Hadiahkan buat mak bapak anda sebotol VIVIX sebagai tanda penghargaan buat segala pengorbanan penat lelah membesarkan kita..xde yg lebih membahagiakan selain melihat org tersayang kembali sihat...


Bagaimana Resveratrol Dalam Vivix Dapat Membantu Menurunkan Darah Tinggi?


Resveratrol dalam vivix membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. 

Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah. 

Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan hypertension berlaku

Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon.







SPECIAL MAC ini TWIN PACK VIVIX dengan harga yang lebih JIMAT





Dapatkan TWIN PACK VIVIX . Order terus di SINI  TWIN PACK VIVIX



AinulMustafa
Certified Product Trainer 
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 20 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara