Resdung Teruk : Baru 7 sudu Kini tak kedengaran lagi bersin. Selsema pun dah tiada lagi

Pengalaman suami isteri yang menderita resdung yang teruk. Perkongsian dari Freevitamin




Dulu saya kalau migrain datang, tak boleh tengok cahaya. Mesti nak tidur kat tempat gelap dengan harapan migrain tu pergi. Serangan migrain saya sekali seminggu tu memang wajib. Saya tak suka makan ubat sebab tau untuk jangka masa panjang ubat tu beri lebih mudarat dari sembuhkan.

Hubby saya pula, pagi-pagi bangun bersin. Mandi bersin. Lepas mandi pun bersin. Kena kipas bersin. Cuaca berubah sejuk bersin. Bila orang resdung bersin, bersinnya bukan sekali 2 tau. Tapi 20, 30 kali. Selsema jangan cerita. Sekotak tisu dah habis pun meleleh lagi hingus. Ia cair macam air. It just couldn't stop.

Hari ni saya taknak explain detail pasal resdung sebab saya dah tulis panjang lebar mengenai resdung dalam entri ni. Saya cuma nak ringkaskan perubahan yang kami rasa lepas consume Vivix.

Sesudu - Bersin berkurang. Takde la sampai 20, 30 kali
3 sudu - Dah tak selsema lagi. Bersin bila mandi pagi sejuk. Tu pun 3, 4 kali then stop.
7 sudu - Dah tak kedengaran lagi bersin. Selsema pun dah tiada lagi

Hari ni dah 3 bulan sejak kami consume. Cuma pagi-pagi mandi hubby akan hembus hingus yang terkumpul sepanjang malam. Atas tu gambar terkini botol pertama kami. Dah 3 bulan masih belum habis. Sebabnya hubby dah jarang makan. Seminggu sekali je. Lagipun dos Vivix cuma sesudu kecil. Bukan sudu besar. Memang jimat.


Highly recommended for those yang dah tak tahan dengan resdung dia. Saya pun sempat consume 3 minggu je sebelum sah pregnant maka saya kena stop ambil Vivix. Berita baiknya saya dah tiada migrain lagi! Trade mark resdung? All gone!!!


Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara