Posts

Showing posts from September, 2015

4 Jenis Makanan Yang Buat Kita Sihat Sejahtera

Image
Alhamdulillah, hari ni nak cerita sikit pasal makanan. Oh ye, makanan nih banyak jenis, kalau korang rasa makanan nih bagus, cuba korang teka, nak makan apa untuk sihat ? Hahaha, oklah, hari ni saya nak cerita sedikit tentang makanan , oh jenis makanan yang bagus untuk kesihatan kita ok ?



Diet Protein Untuk Kurus ?

Image
Salam sejahtera semua, apa khabar, kelab blogger jutawan shaklee tentu ramai dah buat entry pasal protein, saya je lambat sikit. Hoo, takpa, hari ni, nak share sikit diet dengan protein. Hoo, kalau korang baca pasal ESP shaklee, mesti tahu best kan ? Diet Atkins pun ramai dah berjaya kan ? hoo, takpa, jom baca lagi pasal diet nak kurus dengan protein.


Business Umpama POKOK ?

Image
Alhamdulillah, semakin lama buat shaklee, semakin seronok, dengan macam macam aktiviti yang kami sertai. Alhamdulillah, business makin lama makin berkembang, walaupun banyak cabaran dalam setiap jalan. Itu bukan bermakna kita akan terus down dan akhirnya berhenti. Semuanya perlu ingat pada prinsip business itu sendiri, ianya seperti pokok, oh pokok yang macam mane ye ?


Sakit Mata ?

Image
Bila bercerita pasal MATA, memang mata ni satu anugerah Allah yang memang terbaik, bayangkan, dengan mata, macam-macam boleh buat, tergoda kerana mata, jadi baik kerana mata, jaga mata macam dalam surah An-Nur. Banyak mata-mata sekarang, tapi bila nak dihuraikan pasal mata dalam blog nih, jom kita jenguk satu persatu artikel yang best pasal MATA.


Rahsia Kecantikan Artis Malaysia

Image
Sebenarnya kalau nak korek pasal artis malaysia nih, banyak yang dirahsiakan, dari diberitahu, tapi secara asasnya, memang mereka nih ada beritahu vitamin yang diorang makan untuk kekal cantik dan sihat. Oklah, kali ini team diet diet sihat nak ulas satu persatu artis pilihan, yang makan shaklee dan yang tak sebut produk shaklee.



Cabaran Blogging Kelab Blogger Jutawan Shaklee

Image
Alhamdulillah, hari ni nak mulakan cabaran blogging yang sangat mencabar nih, sebab tajuk dia, fuh hebat. Cabaran ni telah disempurnakan dan dirasmikan oleh yang berbahagia PM Cery, hahaha, upline super duper kami. Oklah, jom tengok jap poster kat bawah ni yang sangat sempoi lagi pink.



Ingin Menyertai Kelab Blogger Jutawan Shaklee ? Kalau rasa nak join, jom daftar shaklee bersama kami, boleh je join, atau anda nak sahut cabaran ? jangan lupa save gambar di atas, dan join , berniaga shaklee? atau tak berniaga ? tajuk di atas sangat menarik untuk dibincangkan. Perasan tak banyak tajuk di atas ialah di petik, elemen penting dalam Al-Quran ? hooo memang mencabar.  Oklah, selamat menyahut cabaran

Cara Mudah Kuruskan Badan

Image
Walaupun semalam penat berjalan sana sini, bos bagi satu gambar testimoni terbaik, dari geng ASB, geng suami suami, ada seorang yang sangat baik hati sharekan testimoni nih, boleh guna untuk kebaikan semua, kalau nak tahu, dia ambil masa untuk kuruskan badan, tapi memang terbaik konsisten makan shaklee.



Rahsia Memikat Suami

Image
Sekarang ni banyak kes jugak ye sekarang, sebab suami jadi curang, cari lain dan ada yang sanggup kahwin lain. Banyak faktor yang diperdebatkan, ada yang salahkan orang ketiga dan sebagainya. Jadi, kena study jugaklah cara bagus nak pikat suami nih. 



Pengedar Shaklee Shah Alam

Image
Jika anda berminat nak cari produk shaklee, apa kata anda berjumpa dengan founder Diet Diet Sihat iaitu puan Ainul Mustafa, seorang blogger terkenal, yang juga sudah lama menjadi seoarang Shaklee Independent Distributor. Alhamdulillah boss saya nih mempunyai banyak cerita menarik tentang penggunaan produk shaklee dan anda sendiri boleh menonton video di bawah, serta melihat beberapa testimoni yang hebat