Parut Chicken Pox Hilang Dalam Masa 6 Hari

Bila sebut pasal parut, mesti ramai tak suka, kata parut ni tak cun dan sebagainya. Lagi-lagi lepas kena chicken pox, mesti teruk gile muka. Oklah, nak bagi hilang parut ni sebenarnya tak susah pun. Jom baca testimonial minum ESP Shaklee ini, memang terbaik, perkongsian terbaik dari Khairin Lokman


parut tak hilang


Testimonial Khairin Lokman

saya ambik ESP untuk tenaga, coz selalu rasa penat dan asyik lapar je. memang berkesan. saya jenis tak boleh duduk lama masa meeting, mesti sakit kepala. Hari tu meeting 4jam, saya balik rumah rasa bertenaga macam waktu mula mula attend meeting. Ajaib! saya pun tak sakit kepala. Tu baru hari ke 6 saya ambik ESP. Rupanya bukan itu jer..parut chicken pox saya mula bercantum dan jadi cerah.Lemak kat badan pun boleh nampak hilang sikit. Bes tul ESP ni. Saya baru ambik hari ke 8. rugi tak cuba

Kelebihan ESP Shaklee

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap, iaitu 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk sembilan asid amino penting yang diperlukan untuk proses sintesis protein tubuh. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP juga mengandungi kandungan lemak yang rendah tanpa laktosa dan kolesterol.


ESP Shaklee menyediakan sumber tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar. Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada Nilai Harian kalsium, serta isoflavon soya. Protein soya bukan GMO ini dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP), di mana proses penanaman hingga pemprosesan kacang soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal


parut chicken pox hilang


Manfaat Protein Soya 

Memang tak dapat dinafikan, protein ialah sumber penting dalam badan, ianya membantu pembentukan sel dan membentuk kolagen dalam badan supaya nampak cantik. Antara manfaat lain protein soya ialah :


Dapatkan ESP Shaklee SEKARANG 

Jom dapatkan satu tin ESP shaklee untuk anda dan keluarga anda, hubungi kami seperti yang tertera di bawah. Kalau nak lagi mudah, order sahaja melalui sistem online shaklee. Klik gambar di bawah untuk membuat pesanan ESP Shaklee anda sekarang.


NAK HILANGKAN PARUT ? >> KLIK SINI

NAK LAGI CANTIK ? >> KLIK SINI

NAK LAGI MURAH ? >> KLIK SINI

NAK BELAJAR BUAT BUSINESS ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara