Omega Guard Merawat Demam dan Selsema ?

Alhamdulillah, hari Jumaat ini, pengunjung blog Diet Diet Sihat bertambah dan makin ramai meminati artikel yang ditulis dalam blog ini, terima kasih saya ucapkan. Untuk hari ini, saya nak bertanya, betul ke Omega Guard ni boleh merawat demam dan selsema ? Adakah demam dan selsema ini satu penyakit ? Oklah, kita kena betul-betul fahamkan , jangan sampai jadi silap pulak nanti.


omega guard shaklee


Apa yang saya faham tentang Demam dan Selsema ?

Sebenarnya boleh dikatakan ramai orang kita suka sangat cari ubat, dan paling ketara kalau demam, makan ubat dan sebagainya. Mesti pening kepala cari panadol, kalau selsema cari soluble dan macam-macam lagi. Dalam kefahaman saya yang tak berapa rajin membaca ini, demam dan selsema adalah SIMPTOM, bukannya PENYAKIT. Simptom ini bolehlah dikatakan sebagai TANDA kepada penyakit utama. Contohlah, anda selsema, dan selsema ini mungkin anda penat, ataupun petanda anda dijangkitit virus, dan terus buat badan anda panas. Ada pula orang yang selsema keranat terlampau letih, dan sebagainya. Demam pula lagi bahaya, ianya mungkin kepada tanda penyakit lain, maybe ada jangkitan virus yang teruk, ataupun tekanan darah tinggi dan macam-macam lagi.

Cara Terbaik Merawat Demam dan Selsema ?

Cara paling sempoi ialah BEREHAT, dan banyakkan minum AIR MASAK. Itulah petua orang tua-tua dulu. Ubat doktor ini, biasanya melegakan, contohnya ubat selsema, ada yang mengantuk, kenapa mengantuk, sebab nak suruh kita tidur dengan nyenyak dan rehat yang cukup. Biasalah, badan manusia yang kuat bekerja dan tak jaga makan, tentu sekali perlukan rawatan, jadi sebab itulah kita rasa demam, pening kepala dan selsema.

Testimoni Omega Guard Demam Terus Baik ?

Alhamdulillah, dengan izin Allah, ramai juga yang bila anak demam, ada kahak, selsema, baru bagi Omega Guard, Nutriferon dan Vitamin C, dan berjaya merawat demam anak. Saya pun pernah juga mengambil Omega Guard, memang terbaik, masa tu saya dah bermandi hujan di Kuching Sarawak, dan malam tu ambil Omega Guard dan minum air banyak. Alhamdulillah lega rasanya. 

Tingkatkan Antibodi

Walaupun berkesan semasa demam, seeloknya suplemen minyak ikan yang kaya dengan Omega 3 patut diamalkan selalu, banyak kelebihan lain yang ada pada Omega Guard. Dengan mengamalkan secara konsisten, insyaallah dapat membentuk antibodi yang baik, serta jarang demam, seperti adik kami, yang jarang demam, kerana konsisten makan Omega Guard shaklee.




Harga Omega Guard Shaklee

Harga untuk 90 capsule ialah RM 136 termasuk sabah dan sarawak, hubungi kami sekarang, atau klik gambar di bawah untuk order online terus dari shaklee malaysia.
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak