Bila Jutawan GILA GLA Complex SHAKLEE !!!

Hoooo, memang gila bila seorang jutawan menulis tentang GLA Complex , biasalah sekarang ni kan tengah promosi. Oklah, sebab saya pun nak jimat masa nak tulis blog, saya copy terus, hahaha, takkan dia tak bagi, apapun cuba korang baca betul-betul apa yang Jutawan ni tulis, hahaha.


tips kecantikan wanita


Apa Katanya ?

2 hari lepas i share kat facebook tentang pentingnya asid gamma-linolenik(GLA) untuk cantik&langsing.GLA di kedai2 farmasi kebanyakkannya dijual dari sumber evening primrose oil (EPO).EPO mmg sinonim dengan wanita

Soalan lazim: Apa beza GLA Dan EPO?Shaklee takde jual EPO?

Jawapan simple: EPO kaya dengan GLA. Borage juga kaya dgn GLA. Kebanyakkan GLA yang sedia ada di pasaran dihasilkan daripada EPO. tetapi RAMAI YANG TAK TAHU kepekatan GLA berbeza dalam kedua2nya.BORAGE mengandungi GLA dua kali ganda yang lebih tinggi dari EPO. Dari segi bioavailabiliti (kadar penyerapan) BORAGE juga adalah 3 kali lebih berkesan daripada EPO.

Soalan yang patut anda tanya adalah: Patut beli EPO atau GLA Complex Shaklee?

Anda buat keputusan sendiri. Apa yang saya boleh beritahu adalah GLA COMPLEX Shaklee menggunakan bunga borage sebagai bahan utamanya.

Lagi soalan HOT:Kenapa produk shaklee disebut GLA COMPLEX?Kenapa tak disebut minyak borage je?

Kerana kandungannya memang COMPLEX.bukan sekadar borage. GLA Complex Shaklee mengandungi asid gamma linolenik (GLA) dari minyak borage, asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Bioavailabitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap ke dalam sel dan tisu dengan lebih baik

Sekarang anda boleh jawab samaada nak EPO atau GLA Complex. Anda nilaikanlah sendiri. Jadilah pengguna yang bijak.Jangan pening2. Saya dan rakan2 saya yang cantik2 dan jelita semuanya memilih GLA Complex. notakaki: Ingat yer, GLA Complex bukan sahaja untuk wanita. Ia juga penting untuk kanak-kanak, remaja dan juga orang dewasa lelaki dan wanita.

Jom ORDER 

Amacam, ok tak ? Nak lagi best boleh order terus dari kami, memang cunz melecun time raya ni, bagilah kat mak dan nenek anda atau moyang anda (jika masih hidup). Alhamdulillah AMIN

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim