Bestnya Menjadi Ahli Shaklee. Apa Kelebihan Menjadi Ahli?

Saya mula berkenalan dengan product shaklee pada 2011. Pada awalnya saya makan sendiriuntuk menyusukan anak. Dimana saya sering penat kerana kerja yang tidak tentu masa, selalu di site, outstation. Jadi saya mencarisupplement untuk bantu badan saya kekal cergas dan bantu saya kuat untuk pump susu. menyusukan anak. Taknak la extreme nak menyusukan anak sampai diri sendiri terabai kan. Nak juga cantik, segar, sihat depan husband dan untuk keyakinan diri. 

Sudah 3tahun makan shaklee dan sangat happy dengan product ini. Sampai saya resign sebagai jurutera dan buat business shaklee full time la. Income dengan shaklee? Alhamdulillah tak pernah terfikir akan dapat pegang income mcmtu.


peluang business dengan shaklee



BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Ainul untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 866453 (Ainul Fadzilah Binti Mohd Mustafa ) sebagai SPONSOR.

Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus. Ainul pun asalnya makan sendiri je. sekali eh terdapat bonus pulak.

Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year. Boleh pakai seumur hidup. Jadi tak perlu risau nak renew keahlian setiap tahun.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. 

Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (15%- 25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami RUMAH MESRA CERIA ( RMC) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan Ainul, Ainul akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Sebab itulah Ainul rasakan, senang buat business online ni. Dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ni. Buat part time pun boleh. Ainul dulu pun buat part time je.


anugerah shaklee


jalan jalan pergi USA


mentor business


COME & JOIN US NOW !!!!
Ainul Mustafa
SMS/whatsapp : 013-3612717
email: ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim