Cecair Serviks

Ramai juga yang nak tahu tentang cecair serviks ni, betul ke cecair serviks adalah penentu kesuburan wanita ? Hooo best jugak nak tahu ni. Oklah kalau nak dibincangkan, ada macam macam isu juga, tapi harini nak bincang dua perkara sahaja, satu tentang artikel dr zubaidi satu lagi GLA Complex Shaklee.


kepentingan cecair serviks


MENGENAL PASTI CECAIR SERVIKS

Bila saya tengok kata kunci cecair serviks ini, saya terus membuka artikel dr zubaidi yang cool dan penuh kontroversi juga. Bila baca artikel tuh, dapatlah faham sikit apa yang dikatakan cecair servika itu. Tapi paling best sekali, mengenali cecair servika adalah cara paling cepat nak tahu waktu subur berbanding menunggu kitaran haid, so katanya boleh jimat masa kalau nak tahu masa bersama yang sesuai untuk menghasilkn zuriat. Bila baca artikel itu , dr zubaidi ada ajar teknik terbaik nak tahu cecair serviks.

GLA COMPLEX MENINGKATKAN KUALITI CECAIR SERVIKS

Dalam artikel yang ditulis oleh ramai pengedar Shaklee, GLA dapat meningkatkan kualiti cecair  serviks. Ini penting bila supaya persenyawaan berlaku antara ovum dan sperma, walaupun tidak bersama. Hoo pelik jugak tuh, tapi itu yang berlaku bila mana sperma yang berada di dalam dapat hidup lebih lama bila wanita itu mengambil GLA , oleh itu peluang berlakunya persenyawaan meningkat.

TANDA-TANDA KESUBURAN

Oklah sampai sini sahaj celoteh saya pagi ni, bagi yang berminat, boleh baca lagi artikel tentang tanda tanda kesuburan sebelum ini. Tanya Ainul lagi pakar, saya tolong update je. Oklah jom jumpa lagi.

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak