Testimonial OsteMatrix Shaklee

Alhamdulillah, hari ni nak share rakan rakan punya testimonial. Memang best guna ostematrix shaklee, lagi lagi buat mereka yang ada masalah buasir ketika hamil dan selepas bersalin. Memang rasa sakit sangat kan ? Oklah, jom baca testimonial kawan kita dibawah 


ostematrix shaklee


Testimonial Nurru Adila Khairy

" buasir sgt3333 berkesan kalau amek omega+zinc+oste... kalau kena buasir time pregnant dan lepas bersalin mmg elok sgt3, kejap je dah baik! " 

Cara Mudah Atasi Buasir

Cara mudah nak atasi masalah buasir adalah dengan mengamalkan produk shaklee secara konsisten, dan ada beberapa vitamin cadangan yang bagus yang boleh diambil oleh wanita dan lelaki untuk mengatasi masalah buasir, seperti yang dinyatakan oleh kawan kita di atas.


buasir


  1. Zinc Complex - Zink Complex Shaklee membekalkan zink, bahan utama untuk kesihatan yang sempurna dan amat diperlukan untuk metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zinc Complex juga merupakan sumber kalsium yang berkualiti untuk kesihatan keseluruhan badan anda

  2. Omega Guard - Shaklee OmegaGuard™ ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard™membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

  3. OsteMatrix - OsteMatrix™ membekalkan nutrien harian, termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ditampilkan dalam bentuk kaplet kecil bersalut yang mudah ditelan.

COD Area Shah Alam

Jom dapatkan vitamin untuk buasir anda sekarang. Boleh hubungi kami seperti nombor yang tertera di bawah. Paling mudah anda boleh juga order secara online dengan hanya klik gambar order dibawah. Selamatkan diri anda dari BUASIR !!!


shah alam


Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim