Hilangkan Parut Dengan Vitamin E Shaklee

Vitamin E bukan sahaja untuk dikenali sebagi vitamin cinta tetapi vitamin E merupakan vitamin penting untuk kulit, parut. Betapa specialnya vita-E Complex shaklee, jom kita tengok testimonial yang dikongsi oleh pengguna tegar shaklee di bawah


tips parut


Testimoni Bidadari Sue


Assalamualaikum...Hye guyz just nak share testimoni diri sendiri :)
Kesan jahitan after xcident makin samar2 dengan penggunaan ESP+ Vitamin E yang konsisten. Boleh jugak sapu Vita E tuh kat parut & jerawat kalau ada. So far sangat berpuas hati. Produk sapu2 parut yang lain mmg x jalan. Makin berjerawat kat area parut tuh lagi ada. So Shaklee jugak D BEST cos dia pelihara dari dalam and gantikan sel-sel yang dah rosak. Cuma kena bersabar, kesan kat setiap orang x semestinya sama. Start Consume Jan13 till Now. Harap2 lepas ni dah ilang terus parut tuh. Malu la kat muka. Ehe! 

Kelebihan Vita-E Complex

Vita-E Complex® mengandungi vitamin E (d-alfatokoferol) asli daripada minyak sayuran serta selenium yang berperanan melengkapi aktiviti vitamin E. Setiap kapsul sofgel menyediakan 400IU vitamin E semula jadi dan 65mcg selenium.


set kesuburan shaklee


Manfaat Vitamin E

Selain dari mendapatkan kulit yang cantik dan membaiki parut yang teruk di atas, banyak lagi manfaat vitamin E yang bagus untuk kita antaranya ialah:


Dapatkan Vitamin E Shaklee Anda

Kalau nak parut hilang, nak cantik semula jadi, dapatkan sekarang vitamin E anda, hubungi kami sekarang, tak pun klik sahaja gambar di bawah untuk order melalui shaklee secara online. Memang best vitamin E shaklee, rugi tak cuba.


NAK HILANGKAN PARUT ? >> KLIK SINI

NAK CANTIK ? >> KLIK SINI

NAK JIMAT ? >> KLIK SINI

NAK DUIT EXTRA ? >> KLIK SINI

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara